ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - STAR NET GAMES - ΣΤΑΪΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ www.starnetgames.gr

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - STAR NET GAMES - ΣΤΑΪΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ www.starnetgames.gr

Διεύθυνση - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Διεύθυνση: ΗΠΕΙΡΟΥ 16 Τ.Κ. - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Τ.Κ.: 43100
Περιοχή - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Περιοχή: Καρδίτσα Κατηγορία - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Τηλέφωνο - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Τηλέφωνο: 6973301436 Fax - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Fax: -
Κινητό - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Κινητό: - E-mail - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ E-mail: kstaikos@hotmail.gr
Υπεύθυνος - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Υπεύθυνος: ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ιστοσελίδα:
 Ενοικιάσεις ηλεκτρονικών παιχνιδιών και υπολογιστών   Ενοικιάσεις Παιχνιδιών με Κερματοδέκτες ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΤΗΛ 6973301436    ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ Ενοικιάσεις μπιλιάρδων, ποδοσφαιράκια, υπολογιστές με κερματοδέκτη, ενοικιάσεις μηχανημάτων για αίθουσες ψυχαγωγίας στον Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα. Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η επιχείρηση STAR GAMES ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό κυρίως την προώθηση των τερματικών PHOTO PLAY και διαφόρων άλλων παιχνιδιών σε "έξυ...
Επισκέπτες: 7781

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - STAR NET GAMES - ΣΤΑΪΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ www.starnetgames.gr

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - STAR NET GAMES - ΣΤΑΪΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ www.starnetgames.gr

 Ενοικιάσεις ηλεκτρονικών παιχνιδιών και υπολογιστών   Ενοικιάσεις Παιχνιδιών με Κερματοδέκτες

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΤΗΛ 6973301436    ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ

Ενοικιάσεις μπιλιάρδων, ποδοσφαιράκια, υπολογιστές με κερματοδέκτη, ενοικιάσεις μηχανημάτων για αίθουσες ψυχαγωγίας στον Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ
Η επιχείρηση STAR GAMES ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό κυρίως την προώθηση των τερματικών PHOTO PLAY και διαφόρων άλλων παιχνιδιών σε "έξυπνα" σύγχρονα καταστήματα, όπως καφετέριες, bar, αίθουσες ψυχαγωγίας, bowling, internet cafe, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, παιδότοπους, αθλητικά πάρκα και πάρκα ψυχαγωγίας, γήπεδα 5Χ5 κλπ.
Η ξεκάθαρη θέση μας και η φιλοσοφία μας ήταν να προωθήσουμε στην αγορά θετικά παιχνίδια, γνωστά που να απολαμβάνουν ευρείας κοινωνικής αποδοχής και να αποκλείουν όμως συνειδητά τη βία, την πορνογραφία και το τζόγο.
Με βάση αυτή τη φιλοσοφία καταφέραμε να προωθήσουμε παιχνίδια που χρειάζονται μικρές απαιτήσεις σε χώρο και έχουν ευκολία τοποθέτησης, αλλά παράλληλα, παιχνίδια που είναι μεγάλα σε επιδόσεις και δυνατότητες.
Με το πέρασμα του χρόνου και την εμπειρία που αποκτήσαμε κατορθώνουμε να δίνουμε λύση για κάθε χώρο που επιθυμεί να προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet αλλά και ψυχαγωγία χωρίς να είναι αποκλειστικά internet cafes.
Η επιτυχημένη πορεία μας οφείλεται στο πείσμα και την αγάπη που έχουμε στο χώρο των παιχνιδιών καθώς και στη συνεχή τροφοδότηση της αγοράς με νέα προϊόντα και καινούριες κυκλοφορίες σε ότι αφορά τα παιχνίδια.
Με άγρυπνο μάτι παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις του χώρου για να μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας και αυτοί με τη σειρά τους στους πελάτες τους, καθημερινά μαζί με τον καφέ ή το ποτό τους ένα ολόκλητο κόσμο διασκέδασης επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.
Εξάλλου ένα σύγχρονο κατάστημα εστίασης που μπορεί και "κρατά" τον πελάτη του, τον κάνει να επιστρέφει συχνότερα και να καταναλώνει περισσότερο, είναι σίγουρα ένα έξυπνο κατάστημα.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ενοικίαση - Πώληση - Συνεκμετάλευση - Επισκευή Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών
Διαθέτουμε: PHOTO PLAY όλων των τύπων, ΠΟΛΥΠΑΙΧΝΙΔΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ, ΒΕΛΑΚΙΑ, ΡΑΛΥ, ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ, ΜΠΑΛΑΚΙΑ, ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ, ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ, ΦΛΙΠΕΡ, ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ, ΦΟΥΣΚΩΤΑ, ΚΟΥΝΙΣΤΑ, ΓΕΡΑΝΑΚΙΑ, PLAYSTATION 2 και PLAYSTATION 3, VIDEO GAMES, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΟΘΟΝΕΣ και όλων των τύπων τα παιχνίδια.

Τα μηχανήματά μας είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε δημόσιους χώρους όπως χώρους ψυχαγωγίας, αίθουσες υποδοχής, χώρους αναμονής, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, καφετέριες, μπαρ, αθλητικά κέντρα, παιδότοπους, περίπτερα, ίντερνετ καφέ, αναψυκτήρια, πάρκα ψυχαγωγίας, γήπεδα 5Χ5, bowling κλπ.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως: SEGA, SONY, NAMCO, PHOTO PLAY, TAB, MERIT, KONAMI, TAITO, FUNWORLD, ATARI, LOWEN, FEILOLI, UNIVERSAL, COMESTERO, MERKUR, PAOKAI, FAS, SIVISSIDIS κλπ.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε όλη τη Θεσσαλία (ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑ-ΒΟΛΟΣ).

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:
Τεχνική υποστήριξη παρέχουμε 24ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
GAMES ΛΑΡΙΣΑ GEMES ΤΡΙΚΑΛΑ GAMES ΒΟΛΟΣ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ ΜΕ ΚΕΡΜΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ - PLAYSTASION ME ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ
ΣΕΡΒΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
ΠΟΛΥΠΑΙΧΝΙΔΑ
ΜΠΑΛΑΚΙΑ - ΞΥΛΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ
ΓΕΡΑΝΑΚΙΑ - ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ
ΧΟΚΕΥ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ INTERNET KAFE
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΙΝΤΕΡΝΕΤ
GAMES
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Η/Υ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ
ΔΙΚΤΥΑ Η Υ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ   www.starnetgames.gr